FOODCORNERS

Uw gasten op een originele manier een buffet aanbieden? We creëren op diverse plekken uitgiftepunten (foodcorners) waar verschillende producten worden aangeboden. U heeft keuze uit onderstaande foodcorners:

De foodcorners hebben een prijs van € 22,95 excl. BTW p.p..(deze prijs bevat 3 foodcorners).Voor een meerprijs van € 5,50 p.p bieden wij u een 4e foodcorner aan. 

SALADBAR

Uw gast kan bij onze saladbar een eigen smaakvolle salade samenstellen. Een uitgebreid assortiment aan ingrediënten maken de salade tot een verantwoord en gezond keuze.

BARBECUE BURGER

Op onze gasbarbecue worden de ambachtelijke burgers ter plekke bereid. De burgers worden uitgeserveerd op een vers broodje  met daarop sla, tomaat, uiringen en onze heerlijke hamburgersaus.

VIS CORNER

Een echte smaakmaker is de authentieke haringkar. Vanuit de kar serveren wij haring met uitjes, roggebrood en vissalade. U kunt de viscorner uitbreiden met heerlijk zelfgerookte zalmlendes.

saladbar-foto_1
Barbecue burger
haringkar

PIZZA CORNER

Bij de pizzacorner stelt u uw eigen pizza samen met de lekkerste toppings. De pizza-­ bodem is standaard voorzien van pizza(tomaten)-­ saus, geraspte kaas en oregano en naar wens garneert u de pizza met de toppings.

KEBAB CORNER

Turks broodje, live-afgebakken kebab, sla en een heerlijke dressing. Wij zullen ter plekke het vlees snijden en knapperig afbakken in de grillpan. Een unieke smaakbeleving voor uw gasten.

SWEETBAR

Afsluiten met een heerlijk dessert? Er zijn diverse mogelijkheden onze ijskar of allemaal kleine desserthapjes (mono-desserts). Daarnaast kunt u ook kiezen voor een heerlijk kop koffie met een bonbon of macaron.

pizzacatering
enra-sander
willemsanne-191

EIGEN KEUZE

Wilt u liever een andere foodcorner? Neem gerust contact met ons op, we zullen samen met u de mogelijkheden bespreken.

Geef een reactie