Buffet verzorging

Bereken online de kosten van uw buffet »

Buffet verzorging
Buffet Catering Nederland heeft zich toegespitst op buffet verzorging. Met veel plezier en op professionele wijze organiseren wij buffetpartijen in Nederland. Naast het eten kunt u ook bij ons terecht voor de aankleding van uw feest.

De wensen van de klant
Wij kunnen voor uw feest en de verzorging daarvan veel uit uw handen nemen. Wij werken geheel naar de wensen van de klant. U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende pakketten uit de folder en een aantal overige pakketten speciaal voor seizoenen en speciale gelegenheden zoals recepties, bedrijfsopeningen, bedrijfsfeesten, kerstfeest etc. Ook specifieke wensen zijn welkom. Vanaf 25 personen kunt u bij ons een buffet boeken. Hierbij zitten chaving dishes, materialen, aankleding van het buffet, borden en bestek inbegrepen.

Als u voor 50 personen of meer boekt, krijgt u het transport kosteloos. Tevens leveren wij dan kosteloos een kok die voor u het vlees bakt. Tegen een kleine meerprijs is dit ook bij een kleiner buffet mogelijk. Buffet Catering Nederland kan ook voor bediening en partytenten zorgen. Ook kunnen wij naar uw wensen de dranken voor u verzorgen Bij het drankenpakket is eveneens de bar, tapinstallatie en glazen inbegrepen.

Interesse?
Heeft u interesse in de buffet verzorging van Buffet Catering Nederland? Deze website verschaft u de benodigde informatie. Hier kunt u ook een offerte aanvragen. Voor overige vragen zijn wij bereikbaar via: 0318-61 18 62.

Vraag online uw offerte aan! U kunt ook alvast een optie plaatsen op de door u gewenste datum.

Meer informatie is op de volgende pagina’s te vinden:

Buffet – Verzorgen van buffetpartijen – Trouwen buffet – Jubileum catering – Catering personeelsfeest – Catering bedrijfsfeest – Buffet verzorging – Catering – Buffet inclusief kok – Bruiloft catering – Buffet bestellen? – Buffet regelen – Buffet Veenendaal – Buffet aan huis