Buffet

Bereken online de kosten van uw buffet »

Buffet
Buffet Catering Nederland is specialist op het gebied van catering voor partijen. Wij organiseren en verzorgen buffetten voor groepen vanaf 25 personen. Tevens kunnen wij het gehele feest voor u tot in de puntjes opzetten.

buffet

Pakketten
Als u een buffet geeft, heeft u bij ons de keus uit drie verschillende pakketten uit de folder en een aantal overige pakketten speciaal voor seizoenen en speciale gelegenheden zoals recepties, bedrijfsopeningen, bedrijfsfeesten, kerstfeest etc. Daarnaast houden wij ook rekening met de specifieke eetwensen van de klant. Bij onze catering zijn chaving dishes, materialen, aankleding van het buffet, borden en bestek inbegrepen. Daarnaast kunt u tegen een meerprijs een kok boeken. Bij een bestelling voor 50 personen of meer krijgt u echter de kok kosteloos, die voor u het vlees bakt. Ook rekenen we dan de transportkosten niet door. Bij ons kunt u ook terecht voor onder meer partytenten, bediening, bars, tapinstallaties.

Informatie?
Een goed georganiseerd buffet begint bij Buffet Catering Nederland. Meer informatie leest u op deze website. Hier kunt u ook online een offerte aanvragen. Wij staan u graag te woord voor overige vragen via: 0318-61 18 62.

Vraag online uw offerte aan!