A. IJstaart

Hiernaast is er een foto van een ijstaart ingevoegd zoals deze bij een van onze opdrachtgever is geserveerd. De bovenste voorbeeldfoto is een vrij strakke uitvoering van de ijstaart, die tijdens een winterthema werd geserveerd. Daaronder de ijstaart geserveerd als bruidtaart. Standaard is de ijstaart gemaakt in vanille (één kleur) en garneren wij deze af met een gebrande schuimlaag. De prijs voor een ijstaart is €4,75 p.p. (excl. BTW) inclusief porseleinen dessertbordjes, bestek,schoonmaakkosten, siervuurwerk bij binnenkomst en wordt deze door ons aangesneden. De ijstaart zoals hiernaast afgebeeld is voor ongeveer 100 personen. Indien u kiest voor een ijstaart tot 60 personen zal de onderste laag leeg gelaten worden en zal er een meerprijs gelden voor het transport, afhankelijk van de regio waar het feest gehouden wordt is het dan interessanter om te kiezen voor optie B. Dat komt voornamelijk doordat optie A (de ijstaart) door een diepvriezer moet worden vervoerd.

Maak nu direct online een offerte

ijstoren

B. Bavaroises en longueres

geserveerd op een spiegel De manier van presentatie is hetzelfde als bij de ijstaart, alleen wordt dit nagerecht geserveerd op een spiegel. Eveneens is alle eerder genoemde service en materialen inbegrepen bij de prijs. De prijs voor dit nagerecht is € 4,25 p.p. (excl. BTW) en in samenhang met een buffet of een barbecue worden er tevens geen extra transportkosten berekend. Op de foto een luxere variant, deze soezentoren en sneeuwpop (zie foto) kunt u tegen een meerprijs bijbestellen.

Maak nu direct online een offerte

nagerecht_b1

C. Bavaroises, longueres,
ijstaarten en ijsbombes.

geserveerd op een spiegel De manier van presentatie is eveneens incl. vuurwerk (ijsfontein) en wordt geserveerd op een spiegel. Alleen dit nagerecht wordt uitgebreid met ijstaarten en ijsbombes. Eveneens is alle eerder genoemde service en materialen (zoals porselein dessertbord en dessertlepel) inbegrepen bij de prijs. De prijs voor dit nagerecht is € 5,25 p.p. (excl. BTW) en in samenhang met een buffet of een barbecue worden er tevens geen extra transportkosten berekend.

Maak nu direct online een offerte

nagerecht_c

D. IJskarretje

incl. 200 bolletjes ijs en hoorntjes. Zelfbediening. Totaalprijs ijskar compleet € 225,- Deze optie is beperkt beschikbaar, maar is voor een leuke manier om uw gasten te voorzien van een hoorntje met 1,2 of zelfs meer bolletjes ijs (afhankelijk van het aantal gasten) na het buffet. Tevens is er mogelijkheid voor een grote ijskar (zie foto hiernaast) de meerprijs is € 75,- (bij beschikbaarheid).

Maak nu direct online een offerte

nagerecht_d
Misrepresentations appear in both academic and popular http://essaysheaven.com sources, evidence that

Geef een reactie